top of page
Himmelbjerget luftfoto-20140516--7 (2) W

OPHOLD

Hotel Ry er omgivet af Danmarks smukkeste natur. Vores ophold indbyder til at benytte naturen og en bred vifte af outdoor-aktiviteter samt besøg til kulturelle og historiske seværdigheder.

På hotellet kan du nyde noget godt til ganen fra morgen til aften samt en god nats søvn - eller flere...
Alle ophold kan forlænges.

 

Hotel Ry værelser - web - Fotograf Per B
danmarks smukkeste_edited_edited.jpg

DANMARKS SMUKKESTE

OPHOLD I SØHØJLANDET

1 OVERNATNING / 2 DAGE

Søhøjlandet tæt på det bjergtagende Himmelbjerg, fantastiske skovområder og søerne. Her rummer naturen ALT hvad dit udendørs hjerte begære. Her ligger nogle af Danmarks smukkeste steder.

Vi har alt lige uden for døren på Hotel Ry, og vi står klar til at tage i mod om du lige trænger til at komme væk. 

I denne periode og i begrænset antal har vi dette "Danmarks Smukkeste ophold" med

2 -retters menu, 1 overnatning, morgenmad 

 

Vandreferie-Danmark-Himmelbjerget-vandring-bøgeskov.JPG

GUIDET VANDREOPHOLD

2 OVERNATNINGER / 3 DAGE

Søhøjlandet og skovene omkring Himmelbjerget har SÅ mange lækre vandreruter og natur seværdigheder at byde på. Gå på opdagelse i de bjergtagende skove og stier sammen med Østjyllands bedste historie fortæller. Fortællingerne spænder over natur, landskaber, egnshistorien og lidt røverhistorier.

Du vil opleve nogle af Danmarks smukkeste landskaber, forskelligartede vandreruter og interessante seværdigheder med gode historier.

 

GUIDET E-MTB 

2 OVERNATNINGER / 3 DAGE

NYHED! Oplev det fantastiske Søhøjland mellem

Ry og Silkeborg på vores guidede mountainbiketur!

Udforsk betagende udsigter, spændende MTB-spor

og historiske seværdigheder med vores erfarne lokale guider.

Vi tilpasser turen efter dit niveau, og med topmoderne

e-mountainbikes fra Santa Cruz er det sjovt og

let for alle at deltage.

Prisen er inklusiv cykeludlejning og hjelm.

Book din eventyrlige tur nu!

 

Hotel-Ry_Foto_Nice-Easy.jpg

NICE & EASY

1 OVERNATNING / 2 DAGE

Sænk skuldrene, nyd livet og glæd dig til til at blive forkælet. Det er ideen bag vores Nice & Easy-ophold, hvor vi byder på kokkenes tryllerier og en god nats søvn.

 

Vi forkæler Jer med sæsonens  Easy Dining-menu. Middagen afsluttes med kaffe med sødt. Hyggen kan fortsætte i Gastropubben med cocktails, øl og musik. Efter en god nats søvn står vores store morgenbuffet klar.

 

Hotel-Ry_Foto_Outdoor_Trekking_03.jpg

OUTDOOROPHOLD

2 OVERNATNINGER / 3 DAGE

Opdag Danmarks smukkeste og vildeste natur fra cyklen eller vandreskoene. Det kuperede og skovrige istidslandskab indbyder til udforskning og lokker med sit væld af natur- og kulturoplevelser. 

 

Hotel Ry sørger for madpakken og står klar med en 2-retters menu ved dagens afslutning. Start evt. dagen med en frisk dukkert ved Sdr. Ege strand inden morgenmaden.

 

Fg1_kwag-scaled-e1583436894158.jpeg

KANOOPHOLD

2 OVERNATNINGER / 3 DAGE

Oplev og udforsk Danmarks smukkeste natur fra vandet. Søhøjlandets unikke natur er med sit kuperede, skovklædte landskab og store forbundne søer oplagt at opleve på en afslappende tur i kano.

 

Her kan du efter en skøn tur nyde din medbragte madpakke i de smukke omgivelser. Herefter går turen tilbage til Hotel Ry, hvor dagen afsluttes med en 2-retters middag. Vælg mellem flere forskellige smukke ruter.

 

Sejlads fra primo maj til ultimo september

 

silkeborggolfklub.jpg

GOLFOPHOLD

1 OVERNATNING / 2 DAGE

 

Det er en særlig fornøjelse at finde golfsættet frem og udforske de spændende baner, som byder sig til i de unikke naturomgivelser i Midtjylland. International klasse og golfmæssig variation som du ikke finder andre steder i landet. Efter en dejlig dag på banen, venter en 2-retters menu som en perfekt afslutning på dagens udfoldelser.

 

Hotel-Ry_Foto_Movie-night.jpg

MOVIE NIGHT

1 OVERNATNING / 2 DAGE

 

En lækker gastroburger og en spændende film. Behøver man mere? Det skulle da lige være en drink bagefter, en blød seng og indbydende morgenmadsbuffet, der står klar næste morgen.

 

bottom of page