Himmelbjerget luftfoto-20140516--7 (2) W

OPHOLD

Hotel Ry er omgivet af Danmarks smukkeste natur. Vores ophold indbyder til at benytte naturen og en bred vifte af outdoor-aktiviteter samt besøg til kulturelle og historiske seværdigheder.

Alle ophold kan forlænges.

 

 

 

 


BOOKING
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk

Hotel Ry værelser - web - Fotograf Per B

KANOOPHOLD

2 OVERNATNINGER / 3 DAGE

Oplev og udforsk Danmarks smukkeste natur fra vandet. Søhøjlandets unikke natur er med sit kuperede, skovklædte landskab og store forbundne søer oplagt at opleve på en afslappende tur i kano.

 

Her kan du efter en skøn tur nyde din medbragte madpakke i de smukke omgivelser. Herefter går turen tilbage til Hotel Ry, hvor dagen afsluttes med en 2-retters middag. Vælg mellem flere forskellige smukke ruter.

 

Sejlads fra 1. maj til ultimo september 2021

 

FRA KR. 1.565,-

silkeborggolfklub.jpg
Hotel-Ry_Foto_Outdoor_Trekking_03.jpg
Hotel-Ry_Foto_Nice-Easy.jpg
Hotel-Ry_Foto_Sunday-Special.jpg
Hotel-Ry_Foto_Movie-night.jpg

GOLFOPHOLD

1 OVERNATNING / 2 DAGE

 

Det er en særlig fornøjelse at finde golfsættet frem og udforske de spændende baner, som byder sig til i de unikke naturomgivelser i Midtjylland. International klasse og golfmæssig variation som du ikke finder andre steder i landet. Efter en dejlig dag på banen, venter en 2-retters menu som en perfekt afslutning på dagens udfoldelser.

 

FRA KR. 1.045,-

OUTDOOROPHOLD

2 OVERNATNINGER / 3 DAGE

Opdag Danmarks smukkeste og vildeste natur fra cyklen eller vandreskoene. Det kuperede og skovrige istidslandskab indbyder til udforskning og lokker med sit væld af natur- og kulturoplevelser. 

 

Hotel Ry sørger for madpakken og står klar med en 2-retters menu ved dagens afslutning. Start evt. dagen med en frisk dukkert ved Sdr. Ege strand inden morgenmaden.

 

FRA KR. 1.630,-

NICE & EASY

1 OVERNATNING / 2 DAGE

Sænk skuldrene, nyd livet og glæd dig til til at blive forkælet. Det er ideen bag vores Nice & Easy-ophold, hvor vi dagen igennem byder på kokkenes tryllerier.

 

I bydes velkommen med velkomstdrink med snack. Derefter venter en lækker 4-retters menu med tilpassede vine. Herefter kaffe med sødt. Efter en god nats søvn står vores store morgenbuffet klar.

 

FRA KR. 1.375,-

SUNDAY SPECIAL

1 OVERNATNING / 2 DAGE

 

På Hotel Ry vil vi gerne forkæle de gæster, som vælger et ophold med ankomst søndag, med en ekstra god pris.

 

Vi byder på eftermiddagskage, 2-retters menu og dejlig morgenmad.

 

FRA KR. 690,-

MOVIE NIGHT

1 OVERNATNING / 2 DAGE

 

En lækker gastroburger og en spændende film. Behøver man mere? Det skulle da lige være en drink bagefter, en blød seng og indbydende morgenmadsbuffet, der står klar næste morgen.

 

FRA KR. 850,-

Fg1_kwag-scaled-e1583436894158.jpeg