top of page
Hotel-Ry_Golfophold_Kildebjerg Ry Golf.jpg

GOLF PARADIS

I dette skønne områder ligger flere super spændende baner, som man nemt at tilgå som gæst på Hotel Ry.

Nyd en af de skønne baner og en dejligt seng og skønt måltid på hul 19

 

Silkeborg/Ry

Skanderborg

Gjern

Himmelbjerget

retter.jpeg
download.jpeg

SILKEBORG/RY

 

Søhøjlandet byder på noget af Danmarks smukkeste og vildeste natur. Hele området er dannet i istiden, og landskabet indeholder derfor nogle af Danmarks højeste punkter. Kæmpe skove og store søer dominerer hele området og indbyder til udforskning.

 

Et godt udgangspunkt for naturelskeren, som elsker at trave, eller for mountainbikeren, der kræver udfordringer udover det normale. Ligeledes kan hele familien og de vandglade opleve naturen via kanoture mm. på Gudenåen, som bugter sig igennem det store landskab.

 

Søhøjlandet rummer mange gode, flotte oplevelser - og Hotel Ry ligger i centrum af det hele.

Hotel-Ry_Foto_Gudenåen.jpeg

SKANDERBORG

 

Gudenåen, som er Danmarks største å, snor sig igennem det smukke landskab lige uden for døren af Hotel Ry. Vi har derfor mange gæster, som sejler med kano, kajak eller med dampskibene, som lægger til et par hundrede meter fra Hotel Ry.

 

Gudenåen er ligeledes rig på fisk, og man går som fisker sjældent skuffet hjem fra en fisketur.

Gudenåen er for dig, der vil sejle i kano eller kajak, vandre på Himmelbjergruten eller ad Trækstien, fiske, cykle, mountainbike eller bare opleve nogle af de mange seværdigheder langs åen. 

www.oplevgudenaa.dk

Himmelbjerget luftfoto-20140516--7 (2) WEB.jpg

HIMMELBJERGET

 

Danmarks smukke udflugtsmål, Himmelbjerget. På toppen af bjerget, 147 meter over havet, er du hævet 125 meter over Julsø. Det giver dig en fantastisk udsigt over søer og skove i Søhøjlandet.

 

Himmelbjerget er i den nordiske mytologi det højeste bjerg i gudernes verden, Asgård. Guden Heimdal bor på Himmelbjerget og sidder for enden af regnbuen Bifrost og vogter over, at ingen jætter sniger sig ind i Asgård.

www.himmelbjerget.dk

hjejlen.jpg

GJERN

 

Hjejlen er den ældste originale hjuldamper i verden, der er i drift. Krydstogter tilbydes mellem Silkeborg og Himmelbjerget.
Turen til Himmelbjerget fra Silkeborg tager 1 time og 15 minutter.

Hjejlen kunne fejre 160 år i 2021.

På Silkeborgsøerne er der alle muligheder for at få oplevelser i særklasse. I løbet af året finder du en lang række eventsejladser med forskelligt indhold.

www.hjejleselskabet.dk

bottom of page