EASY DINING MENU
& A LA CARTE
EASY DINING,
FEBRUAR
MED START KL. 18.00
HJERTESALAT
smørstegt med vesterhavsost og nødder vendt i vinagrette
LANGTIDSBRAISERET SVINEBRYST
med bagte rødbeder og sauce
SKINDSTEGT HVID FISK
med tre slags kål og muslingesauce på chiffon
GATEAU MARCEL
med råsyltede skovbær
Vinbar med udvalgte vine
Øl, sodavand og isvand
Kaffe/te & sødt
TIR-ONS / KR. 499,-
TOR-LØR / KR. 599,-
Vi anbefaler at booke bord på forhånd.
A LA CARTE
SNACKS
MANDLER & CHIPS / 55,-
Sprøde smokey mandler og chips af rodfrugter med urteemulsion
OLIVEN / 35,-
FORRET
HUMMERBISQUE / 110,-
Med rimmet fisk fra Vesterhavet
HÅNDPILLEDE REJER / 125,-
Serveres med sweet potato, sauce verde & sukkertang
RØRT TATAR / 125,-
Med sennep, kapers og løg
BRUCHETTA, 2 STK / 95,-
Krydret tomat sauce, ost & pesto
(V) STEGT ROMAINESALAT / 95,-
Serveres med urteemulsion, syltede spidskål og ristede mandler
HOVEDRET
SVINESKANK / 255,-
Serveres med kartoffelmos og kraftig sky
KØKKENCHEFENS PASTA / 185,-
Dagens forslag, kan bestilles vegetarisk
DAGENS FISKEFANGST / 325,-
Serveres med petit kartofler og
sauce vin blanc med urter og årstidens grønt
TOURNEDOS / 350,-
Tilkøb af "guldet" 50,-
Serveres med ristede kartofler & årstidens grønt
WIENERSCHNITZEL / 375,-
Med brasede kartofler, ærter og skysauce
(V) DAGENS VEGETARRET ELLER VEGANERRET / 179,-
Spørg tjeneren
DESSERT
PANDEKAGER & IS / 125,-
Med bær & knas
BROWNIE MED IS / 125,-
Hjemmebagt brownie med nødder
CREME BRÛLÉE / 125,-
Med havtorn
GATEAU MARCEL / 125,-
Intens chokoladekage serveres med sprødt, blødt og vaniljeis
SALTET DADEL KARAMEL TÆRTE / 125,-
Vegansk og glutenfri
Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.
Ønskes ændringer til menuen, er merprisen kr. 50,- pr. ret.
Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.