top of page
Hotel-Ry_Foto_Brasseri-Rytteriet_IMG_3339.jpg

BRASSERI
RY'TTERIET

Brasseri Ry'tteriet er Ry's fine dining midt i byen. Her kræser vi lidt ekstra om menuen, dig og dine gæster.

 

Vi tilbyder på månedens Easy Dining-menu inkl. drikke ad libitum samt et a la carte-kort baseret på klassiske retter af årstidens råvarer.

ÅBNINGSTIDER
Man - lør: Kl. 18.00-22.00

 

GASTROPUBBEN ÅBEN ALLE DAGE

Hotel-Ry_Rytteriet_Jordskokkesuppe_1.jpg

EASY DINING MENU
& A LA CARTE 


EASY DINING,

MED START KL. 18.00

 

4 RETTER AF

SÆSONENS LÆKKERIER

Vinmenu, ølmenu eller saftmenu

 tilpasset retterne 

Kaffe/te & sødt

MAN-LØR / KR. 795,-

Vi anbefaler at booke bord på forhånd.

 


A LA CARTE,

MAN-LØR KL. 17 - 22

FORRETTER

RAVIOLI / 145,-

Hummer ravioli i kraftfuld bisque med mango

REJER / 115,-

A la plancha i chili og hvidløgssmørsauce

LAKS / 115,-

Tangruller med laks og kaviar, peberrodscreme, agurk og radiser

TATAR / 135,-

Rørt tatar med trøffelcreme og vagtel æg

 

KYLLING / 115,-

Terrine med tranebær og valnødder, spæde salater,

trøffelmayo og urtecreme

KALV / 135,-

Carpaccio med rucola, parmesan og balsamico glace

HOVEDRETTER

FISK/ 325,-

Dagens pandestegte fisk med blomkålspure, kartoffel og grillet grønt, serveret med cremet jomfruhummersauce

HUMMER / 295,-

Smør stegt hummer med hvidløg, serveret med

jordskokkepure og stegte jordskokker

LAM / 295,-

Lammekoteletter med bagte rødbeder,

feta kartofler og frisk mynte

OKSE / 355,-

350 g saftig og smagfuld ribeye med kartoffel og

årstidens garniture, serveres med trøffelsauce

KALV / 355,-

Tournedos omviklet med røget skinke, serveret med dagens kartoffel og garniture, serveres med rødvinssauce

GRIS / 275,-

Indbagt svinemørbrad med bacon, kylling , spinat og soltørret tomat. Serveres med ratatouilie, kartoffel og sauce ravigotte

SURF N' TURF / 385,-

Skøn duet af oksemørbrad og hummer, fyldig sauce, kartoffel og årstidens garniture

DESSERTER

PANNACOTTA / 85,-

Græskar pannacota, serveres

med syltede græskar og nødder

 

CREME BRULEE / 85,-

Blomme og fersken creme brulee

med karameliseret sukkertop

 

TIRAMISU / 110,-

Klassisk tiramisu af mascapone, mocca og marsala

 

OST / 125,-

3 gode oste med sylt og knas

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

​Ønskes ændringer til menuen, er merprisen kr. 50,- pr. ret. 

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

bottom of page