
BRASSERI
RY'TTERIET
Brasseri Ry'tteriet er Ry's fine dining midt i byen. Her kræser vi lidt ekstra om menuen, dig og dine gæster.
Vi tilbyder på månedens Easy Dining-menu inkl. drikke ad libitum samt et a la carte-kort baseret på klassiske retter af årstidens råvarer.
ÅBNINGSTIDER
Man - lør: Kl. 18.00-22.00
GASTROPUBBEN ÅBEN ALLE DAGE

EASY DINING MENU
& A LA CARTE
EASY DINING,
MED START KL. 18.00
4 RETTER AF
SÆSONENS LÆKKERIER
Vinmenu, ølmenu eller saftmenu
tilpasset retterne
Kaffe/te & sødt
MAN-LØR / KR. 795,-
Vi anbefaler at booke bord på forhånd.
A LA CARTE,
MAN-LØR KL. 17 - 22
FORRETTER
RAVIOLI / 145,-
Hummer ravioli i kraftfuld bisque med mango
REJER / 115,-
A la plancha i chili og hvidløgssmørsauce
LAKS / 115,-
Tangruller med laks og kaviar, peberrodscreme, agurk og radiser
TATAR / 135,-
Rørt tatar med trøffelcreme og vagtel æg
KYLLING / 115,-
Terrine med tranebær og valnødder, spæde salater,
trøffelmayo og urtecreme
KALV / 135,-
Carpaccio med rucola, parmesan og balsamico glace
HOVEDRETTER
FISK/ 325,-
Dagens pandestegte fisk med blomkålspure, kartoffel og grillet grønt, serveret med cremet jomfruhummersauce
HUMMER / 295,-
Smør stegt hummer med hvidløg, serveret med
jordskokkepure og stegte jordskokker
LAM / 295,-
Lammekoteletter med bagte rødbeder,
feta kartofler og frisk mynte
OKSE / 355,-
350 g saftig og smagfuld ribeye med kartoffel og
årstidens garniture, serveres med trøffelsauce
KALV / 355,-
Tournedos omviklet med røget skinke, serveret med dagens kartoffel og garniture, serveres med rødvinssauce
GRIS / 275,-
Indbagt svinemørbrad med bacon, kylling , spinat og soltørret tomat. Serveres med ratatouilie, kartoffel og sauce ravigotte
SURF N' TURF / 385,-
Skøn duet af oksemørbrad og hummer, fyldig sauce, kartoffel og årstidens garniture
DESSERTER
PANNACOTTA / 85,-
Græskar pannacota, serveres
med syltede græskar og nødder
CREME BRULEE / 85,-
Blomme og fersken creme brulee
med karameliseret sukkertop
TIRAMISU / 110,-
Klassisk tiramisu af mascapone, mocca og marsala
OST / 125,-
3 gode oste med sylt og knas
Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.
Ønskes ændringer til menuen, er merprisen kr. 50,- pr. ret.
Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.