Hotel-Ry_Brasseri-Rytteriet_Lammeskank.jpg

BRASSERI
RY'TTERIET

Hotel Rys Brasseri Ry'tteriet byder på årstidens 5-retters menu og et a la carte-kort baseret på klassiske retter og årstidens råvarer.

ÅBNINGSTIDER
Tir-lør: Kl. 17.00-22.00

(køkkenet lukker kl. 21.00)

Hotel-Ry_Restaurant_Foto_Interior_01.jpg

MENUKORT

ÅRSTIDENS MENU

5 RETTER

 

FORRET

JORDSKOKKESUPPE

Serveres med ristet parmaskinke og urter

 

 

MELLEMRET 

BAO

Serveres med hummer, pære og muslingecreme

 

 

HOVEDRET 

BRAISEREDE SVINEKÆBER
Serveres med knuste kartofler med urter, årstidens grønt,
sauce, tyttebær og urter

 

 

OST

GRATINERET FOURME D'AMBERT ELLER RØGET BRIE
Serveres med tomatmarmelade tilsmagt med rosmarin

samt brød

DESSERT

LUFTIG CRÈME BRÛLÉE 

Serveres med brændte nødder i lage, marinerede brombær
og knuste makroner

 

 

MENU / 525,-

VINMENU / 425,-

MENU INKL. VINMENU AD LIBITUM / 1.050,- 

 

 

FORRET

 

SKALDYRSBISQUE / 108,- 

 

TORSK BONNE FEMME / 115,-

VILDTTERRIN / 108,-

RØRT TATAR / 115,-

 

HOVEDRET

 

 

DAGENS FISK / 215,-

Serveres med puré, smørpocheret årstidens grønt, kartofler og urter

BRAISERET LAMMESKANK / 325,-

Serveres med knuste kartofler, lammesky, urter

og bagte rodfrugter

KYLLING BALLOTIN / 198,-

Serveres med selleripuré, sauce nage, årtidens grønt
og urter samt smørdampede kartofler

SVAMPERISOTTO / 185,-

Årstidens svampe i cremet risotto

Kan også bestilles som vegetarisk forret 

BØF BEARNAISE / 299,-

Serveres med pommes frites, bearnaise og dagens salat

TOURNEDOS ROSSINI / 355,-

Serveres med trøffel, ristet foie gras, rødvinsreduktion
og kartofler

DESSERT

 

HYLDEBLOMST PANNA COTTA / 89,-

Serveres med urter, sprødt og sødt

 

 

OSTETALLERKEN 

3 slags oste med tilbehør / 89,- 

 5 slags oste med tilbehør / 124,-  

7 slags oste med tilbehør / 165,-

 

 

CRÊPES SUZETTE / 89,-

Serveres med appelsinsauce, ristede nødder og
klassisk vaniljeis

 

 

GAMMELDAWS ÆBLEKAGE / 89,-

Med danske æbler, makroner og flødeskum

 

 

LUFTIG VANILJECREME / 89,-

Serveres med brændte mandler, marinerede brombær
og knuste makroner

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

​Ønskes ændringer til menuen, er merprisen kr. 50,- pr. ret. 

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.