Hotel-Ry_Foto_Brasseri-Rytteriet_IMG_3339.jpg

BRASSERI
RY'TTERIET

Brasseri Ry'tteriet byder på månedens Easy Dining-menu inkl. drikkevarer ad libitum samt et a la carte-kort baseret på klassiske retter af årstidens råvarer.

ÅBNINGSTIDER
Tir-lør: Kl. 18.00-22.00

(køkkenet lukker kl. 21.00)

Hotel-Ry_Rytteriet_Jordskokkesuppe_1.jpg

EASY DINING MENU
& A LA CARTE 


EASY DINING,

MED START KL. 18.00

 


5 serveringer
Vinbar med udvalgte vine

Øl, sodavand og isvand

Kaffe/te & sødt

TIR-ONS / KR. 499,-

TOR-LØR / KR. 599,-

EASY DINING MENU 

OKTOBER

FORRET
HOKKAIDO SUPPE
Med ristet trøffelsalami

MELLEMRET
FJERKRÆ TERRINE
Med trøffelcreme, syltet rødløg og nødder

 

HOVEDRET
SIKA HJORT
Med sæsonens grønt og Karl Johan sauce

 

OST

FOURME D'AMBERT

med sprødt surt og sødt

DESSERT
TARTE TATIN
Med vanilie is

 

KAFFE/THE OG SØDT

Vi anbefaler at booke bord på forhånd.

 


A LA CARTE

SNACKS

 

MANDLER & CHIPS / 45,-

Sprøde smokey mandler og chips af rodfrugter med urteemulsion

 

OLIVEN / 35,-

 

FORRET

 

HUMMERBISQUE / 110,-

Med rimmet fisk fra Vesterhavet

KALVETATAR / 125,-

Serveres med rørt mayonnaise og chips

(V) STEGT ROMAINESALAT / 95,-

Serveres med urteemulsion, syltede spidskål og ristede mandler

 

HOVEDRET

NAKKEKOTELET "SUPREME" / 255,-

Serveres med sauce Supreme og årstidens grønt

 

DAGENS FISKEFANGST / 225,-

Serveres med petit kartofler og
sauce vin blanc med urter og årstidens grønt

RIB EYE / 329,-

Af krogmodnet Himmerlandsokse.

Serveres med ristede kartofler, årstidens grønt, sauce bearnaise eller cremet pebersauce med madagascarpeber

(V) TOMAT CRUMBLE / 179,-

Serveres med knuste kartofler

 

DESSERT

OST

Serveres med behørig garniture

3 OSTE / 95,-

5 OSTE / 125,-

TIDENS BÆR / 115,-

Med sauce Sabayonne og is

GATEAU MARCEL / 125,-

Intens chokoladekage serveres med sprødt, blødt og vaniljeis

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

​Ønskes ændringer til menuen, er merprisen kr. 50,- pr. ret. 

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.