top of page
Hotel-Ry_Foto_Brasseri-Rytteriet_IMG_3339.jpg

BRASSERI
RY'TTERIET

Brasseri Ry'tteriet byder på månedens Easy Dining-menu inkl. drikkevarer ad libitum samt et a la carte-kort baseret på klassiske retter af årstidens råvarer.

ÅBNINGSTIDER
Tir-lør: Kl. 18.00-22.00

(køkkenet lukker kl. 21.00)

Hotel-Ry_Rytteriet_Jordskokkesuppe_1.jpg

EASY DINING MENU
& A LA CARTE 


EASY DINING,

FEBRUAR

MED START KL. 18.00

 

HJERTESALAT

smørstegt med vesterhavsost og nødder vendt i vinagrette

LANGTIDSBRAISERET SVINEBRYST

med bagte rødbeder og sauce

SKINDSTEGT HVID FISK

med tre slags kål og muslingesauce på chiffon

GATEAU MARCEL

med råsyltede skovbær

Vinbar med udvalgte vine

Øl, sodavand og isvand

Kaffe/te & sødt

TIR-ONS / KR. 499,-

TOR-LØR / KR. 599,-

Vi anbefaler at booke bord på forhånd.

 


A LA CARTE

SNACKS

 

MANDLER & CHIPS / 55,-

Sprøde smokey mandler og chips af rodfrugter med urteemulsion

 

OLIVEN / 35,-

 

FORRET

 

HUMMERBISQUE / 110,-

Med rimmet fisk fra Vesterhavet

HÅNDPILLEDE REJER / 125,-

Serveres med sweet potato, sauce verde & sukkertang

RØRT TATAR / 125,-

Med sennep, kapers og løg

 

BRUCHETTA, 2 STK / 95,-

Krydret tomat sauce, ost & pesto

(V) STEGT ROMAINESALAT / 95,-

Serveres med urteemulsion, syltede spidskål og ristede mandler

 

HOVEDRET

SVINESKANK / 255,-

Serveres med kartoffelmos og kraftig sky

 

KØKKENCHEFENS PASTA / 185,-

Dagens forslag, kan bestilles vegetarisk

DAGENS FISKEFANGST / 325,-

Serveres med petit kartofler og
sauce vin blanc med urter og årstidens grønt

TOURNEDOS / 350,-

Tilkøb af "guldet" 50,-

Serveres med ristede kartofler & årstidens grønt

WIENERSCHNITZEL / 375,-

Med brasede kartofler, ærter og skysauce

(V) DAGENS VEGETARRET ELLER VEGANERRET / 179,-

Spørg tjeneren

 

DESSERT

PANDEKAGER & IS / 125,-

Med bær & knas

BROWNIE MED IS / 125,-

Hjemmebagt brownie med nødder

CREME BRÛLÉE / 125,-

Med havtorn

 

GATEAU MARCEL / 125,-

Intens chokoladekage serveres med sprødt, blødt og vaniljeis

SALTET DADEL KARAMEL TÆRTE / 125,-

Vegansk og glutenfri

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

​Ønskes ændringer til menuen, er merprisen kr. 50,- pr. ret. 

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

bottom of page