SAMMENSÆT SELV
På Hotel Ry kan du selv sammensætte menuen til dit arrangement. Du vælger blot forret, hovedret og dessert fra vores selskabsmenuer nedenunder: Nostalgi og Klassisk.
3 RETTERS-MENU
KR. 545,- PR. PERS.
KONTAKT
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk


NOSTALGI MENU
VÆLG EN FORRET
TARTELETTER
med høns i asparges
DAMPET LAKS
med stuvet spinat
REJECOCKTAIL
HØNSESALAT
med ananas og sprød bacon
TUNMOUSSE
med rejer og salat
VÆLG EN HOVEDRET
KALVESTEG STEGT SOM VILDT
m. pommes rissolles, haricot verts sautés med bacon, løg, perleløg og gulerødder,
vildt flødesovs, waldorfsalat og surt
GAMMELDAGS OKSESTEG
med grønt, surt og sødt, hvide petit kartofler vendt i persille og skysauce
BRAISERET SPIDSBRYST
med glaserede rodfrugter, bagt tomat, hvide petit kartofler vendt i persille, peberrodssovs og urter
FLÆSKESTEG MED SVÆR
med rødkål, brune og hvide kartofler, skysovs, surt og chips
VÆLG EN DESSERT
ISLAGKAGE
Husets islagkage med fontaine
IS I NØDDEKURV
med frugt og coulis
KARAMELRAND
med flødeskum og karamelsovs
CITRONFROMAGE
med flødeskum og chokolade
HALV ANANAS
med frisk frugt og rørt is med galiano
BANANA SPLIT
med vaniljeis, flødeskum, nødder og chokoladesauce
3 RETTER / KR. 545,- PR. PERS.
Du kan frit blande Nostalgi og Klassisk menuerne
KLASSISK MENU
VÆLG EN FORRET
RØGET LAKS
med broken gel af havtorn, røget ostecreme, spæde salater med salturt, krydderurter og sprøde smørbagte rugbrødschips
CREMET RØGET LAKSEROULADE
med flødeost og friske krydderurter, serveres på sprød salat, urteemulsion og antipasto.
Serveres med brød og hjemmerørt smør med citron og havsalt à part
LAVBAGT TORSK
med citrus, marineret fennikelsalat, saltet nøddecrunch.
Serveres med brød og hjemmerørt smør med citron og havsalt à part
CARPACCIO AF OKSE
med marinade, spæde salater, nødder og parmesan.
Serveres med brød og hjemmerørt smør med citron og havsalt à part
BRUCHETTAS MED 4 SLAGS CHARCUTERI
med pesto, hummus, antipasti samt sprød salat på urtebagt surdejsbrød
CREMET HUMMERBISQUE
med rimmet torsk og urter.
Serveres med friskbagt brød og kryddersmør
FISKESYMFONI
udvalg af 4 forskellige slags fisk og skaldyr.
Serveres med salater, dressing samt friskbagt brød og urtesmør
VÆLG EN HOVEDRET
LANGTIDSTEGT OKSEFILET
med selleripuré med brunet smør, årstidens grønt, petit kartofler vendt i smør og persille samt kraftig rødvinssauce
KALVECOULOTTE STEGT MED URTEMARINADE
med ærtepuré, årstidens grøntsager, Pommes Anna og skysauce
OKSEMØRBRAD M. PESTO, PARMESAN OG PARMASKINKE
med blomkålspuré, årstidens grønt, kartoffelroulade med mos og urter. Serveres med sauce bearnaise
ØLBRAISERET LAMMESKANK
Gulerodspuré, årstidens grønt, demi-glace og grov mos med urter
OKSEHØJREB MED KRØLFEDT
Pastinakpuré, årstidens grønt, bagt kartoffel med kryddersmør og cremet pebersauce med Madagaskar-peber
SKINDSTEGT MULTE*
Græskarpuré, årstidens grønt, hvidvinscreme og petit kartofler vendt i smør og urter.
*evt. anden fisk efter sæson
VÆLG EN DESSERT
CRÉME BRÛLÉE MED SPRØD TOP
med skovbærcoulis, vaniljeis, sprød crumble og årstidens frugt eller bær
GATEAU MARCEL
med karamel, krystalliseret hvid chokolade, brombærsorbet og årstidens frugt eller bær
HVID BROWNIE MED NØDDER
med hindbær-chokolademousse, sprød crumble, passionssorbet og årstidens frugt eller bær
GRILLET ROM-MARINERET ANANAS
med broken gel på mango, kokos-is, sprød tuile og årstidens frugt eller bær
BROMBÆR-FRAGILITÉ
med saltkaramelcreme, sprød chokolade og årstidens frugt eller bær
OSTETALLERKEN
med udvalg af årstidens europæiske oste, serveres med sylt, knas og oliven
3 RETTER / KR. 545,- PR. PERS.
Du kan frit blande Nostalgi og Klassisk menuerne