IMG_9402-1030x687_edited.jpg

RY GASTROPUB

VELKOMMEN TIL RY GASTROPUB - BYENS SAMLINGSSTED
Atmosfæren er hyggelig og uformel, maden er smagfuld og udvalget af specialøl er bredt. Prøv vores berømte gastroburger, vores autentiske italienske pizzaer eller pub-klassikeren fish ’n’ chips. Nyd dit måltid med en kold øl eller et glas vin til. Eller kig forbi til en kop mokka med lidt sødt til... Når vejret tillader det, serverer vi også på vores store terrasse.

ÅBNINGSTIDER
Ry Gastropub er åben hver dag fra kl. 11.00.

Køkkenet har åbent kl. 11.00-21.00 - dog lukket kl. 16.00-16.30.

Hotel-Ry_Foto_Drink.jpg

MENUKORT

Begynd middagen med 1 glas bobler & snacks 75,- 

JUL

Serveres kl. 11.00-21.00​

ØLBRÆT / 295,-

5 serveringer af øl & tapas

VINBRÆT / 295,-

5 serveringer af vin & tapas

 

 

SMØRREBRØD

Serveres kl. 11.00-16.00

 

3 KLEMMER DU ALDRIG GLEMMER / 159,-

Kokkens favoritter på en tallerken

CHRISTIANSØPIGENS SILD / 89,-

Sild, karrysalat, æble, rødløg, kapers og æggeblomme 

 

FISKEFILET / 89,-

Stegt fiskefilet, grov remoulade og citron 

 

FISKEFILET / 89,-

Stegt fiskefilet, med store rejer og citron

 

KYLLINGESALAT / 89,-

 svampe, purløg, sprød bacon og cornichoner 

 

ÆG & REJER / 89,-

Æg, rejer, mayonnaise og friske urter 

ROASTBEEF / 89,-

Rosa stegt okse, grov remoulade, ristede løg og peberrod

CROQUE MONSIER / 115,-

Skinke, vesterhavsost, tomat, Dijon, syltede rødløg på sprød toast med salat

 

CROQUE MADAME / 135,-

Sprød toast med skinke, vesterhavsost, tomat, Dijon, syltede rødløg, avocado og

spejlæg

TIL DEN LILLE SULT

Serveres kl. 11.00-21.00​

SALTE MANDLER OG OLIVEN / 55,-

POMMES FRITES / 65,-

Med 2 slags dip

SWEET POTATO FRIES / 65,-

Med 2 slags dip

 

NACHOS M. KYLLING / 125,-

 BRUCHETTA / 89,-

Italiensk inspireret antipasti

DAGENS EFTERMIDDAGSKAGE / 55,-

Serveres fra kl. 12 - 16

 

BURGERE 

Serveres kl. 11.00-21.00

GASTROBURGER / 189,-

Oksekødsburger med sprød salat, grønt, rødløg,

cheddarost og bacon

 

KYLLINGEBURGER / 189,-

Crispy kylling, sprød salat, grønt, rødløg,
avocadocreme og BBQ-sauce

(kan ikke serveres glutenfrit)

 

BØFSANDWICH A LA HOTEL RY / 189,-

Oksekødsburger med bløde løg, agurkesalat, rødbeder og masser af sovs

Alle burgere serveres med grove fritter og 2 slags dip 

 

Skift dine grove fritter ud med:
Sweet potato fries +15,- 

Glutenfri bolle +15,-

KLASSIKERE

Serveres kl. 11.00-21.00

STJERNESKUD / 245,-

Sprødstegte fiskefileter på toast med koldrøget laks,

rejer, salat og dressing

PARISERBØF / 199,-

Hakkebøf på toast med kapers, løg, rødbede, peberrod,

pickles og rå æggeblomme

FISH ’N’ CHIPS / 199,-

Sprødstegt fisk med pommes frites og citron

 

CÆSARSALAT A LA HOTEL RY / 145,-

Kyllingebryst, croutoner, parmesan, tomater og dressing

 

SALADE CHÉVRE CHAUD / 145,-

Gratineret gedeost på brød, blandet salat, æble og vinaigrette

GÅ PLANKEN UD

Serveres kl. 11.00-21.00 

TAPAS TO SHARE / 165,- PR. PERS

Udvalg af forskellige frisk skåret pølser, oste og

tapenader fra vores CharcuteRy. 

Min. til 2 pers.

HOVEDRETTER 

Serveres kl. 17 - 21

 

RIBEYE (CA 300 GRAM) / 329,-

Serveres med dagens kartoffel, årstidens grønt, bearnaisesauce eller cremet pebersauce

 

PASTA CARBONARA / 165,-

Klassisk carbonara med panchetta og friskkværnet peber

 

TAGLIATELLE POMODORO / 165,-

Serveres med grillet kyllingebryst

 

PASTA MED KØDSAUCE / 165,-

Serveret med frisk parmesan

 

FRUIT DE MER / 165,-

Skaldyr, i klassisk tomatsauce og frisk pasta

 

DAGENS TAVLE /

Køkkenet sammensætter lækre retter, af sæsonens råvarer

 

FRISK FRA KYSTEN / 295,-

Dagens fangst, nænsomt tilberedt og serveres med dagens garniture

 

HUSETS GRYDE / 195,-

Serveres med dagens kartoffel

 

ÅRSTIDENS SUPPE / 145,-

Serveret med hjemmebagt brød

VEGETAR RETTER 

Serveres kl. 11 - 21

FALAFEL / 165,-

Sprød spidskålssalat, falafel, sesam dressing og ærtespirer

SELLERIBØF / 165,-

Serveret med dagens kartoffel, årstidens garniture og cremet pebersauce

SPANSK KARTOFFELTORTILLA / 145,-

Serveret med sprøde salater

SØDT & OST 

Serveres kl. 11 -21 

BROWNIE MED IS / 125,-

 

PANDEKAGER MED IS / 125,-

CREME BRÛLÉE / 125,-

 

ISDESSERT / 125,-

OSTETALLERKEN / 125,-

3 forskellige oste

 

BØRNEMENU

Serveres kl. 11.00-21.00 til børn op til 12 år 

BØRNEBURGER / 95,- 

FISKEFILET MED FRITTER / 95,- 

KYLLING MED FRITTER / 95,- 

PASTA MED KØDSAUCE / 95,-

BØRNE-IS / 55,- 

2- RETTER INKL. LILLE SODAVAND / 140,-

PIZZA

Serveres kl. 16.30-21.00

Dog lukket mandag og tirsdag

1. / MARGHERITA / 99,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, olivenolie og frisk basilikum

 

2. / PROSCIUTTO E FUNGHI / 109,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, kogt skinke, oregano og champignon

 

3. / GORGONZOLA / 129,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, stegt lufttørret skinke, gorgonzola og friske tomater

 

4. / PROSCIUTTO / 109,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, og kogt skinke

 

5. / CAPRICCIOSA / 124,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, skinke, champignon, marinerede artiskokker og oliven

 

6. / SALSICCIA E PATATE / 134,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, salsiccia pølse, rosmarin og kartoffelskiver

 

7. / CLIENTE (uden tomatsauce) / 124,-

Mozzarella fiordilatte, kartoffelskiver, røget lufttørret alpeskinke, olivenolie og rosmarin

 

8. / DIAVOLA / 120,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, spianata (stærk salami).

 

9. / TARTUFO / 134,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, trøffelsalami, champignon, trøffelolie, friske tomater og oregano

 

10. / AL POMODORO (vegetar) / 109,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, cherry tomater, Grana padano (parmesanost), frisk basilikum og olivenolie

 

11. / BRESAOLA / 139,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, bresaola, rucola, Grana padano (parmesanost) og olivenolie

 

12. / VEGETALE (vegetar) / 119,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, grillet peberfrugt, grillet aubergine, artiskokker, rucola og soltørrede tomater

 

13. / TIROLESE / 134,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, røget lufttørret alpe-skinke, champignon, rucola, gorgonzola og oregano

 

14. / PARMA / 134,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, lufttørret skinke, rucola, Grana padano (parmesanost) og olivenolie

 

15. / 3 FORMAGGI / 124,-

Tomatsauce og 3 forskellige oste

 

16. / SALSICCIA E CIPORELLA / 134,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, salsiccia pølse, rødløg og trøffelolie

 

17. / VEGANO (vegansk) / 134,-

Tomatsauce, Violife (vegansk ost), champignon, artiskok, kartoffelskiver og dehydrerede rodfrugter

 

18. / CECINA / 134,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, mør okseinderlår, bløde løg og grønne æbler

 

19. / CHAMPIGNON (uden tomatsauce) / 99,-

Mozzarella fiordilatte og champignon

 

20. / HOLY LAMB / 134,-

Tomatsauce, gratineret gedeost, mørt lammekød, syltede løg og rosmarin

 

21. / NAPOLI / 109,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, ansjoser, kapers og oregano

TILKØB
Glutenfri bund +35,-
Ekstra tilbehør på pizzaen +15,-
Ekstra ost +10,-
Ekstra grønt +10,-
Hvidløg +5,-

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.