
RY GASTROPUB
VELKOMMEN TIL RY GASTROPUB - BYENS SAMLINGSSTED
Atmosfæren er hyggelig og uformel, maden er smagfuld og udvalget af specialøl er bredt. Prøv vores berømte gastroburger, vores autentiske italienske pizzaer eller pub-klassikeren fish ’n’ chips. Nyd dit måltid med en kold øl eller et glas vin til. Eller kig forbi til en kop mokka med lidt sødt til... Når vejret tillader det, serverer vi også på vores store terrasse.
ÅBNINGSTIDER
Ry Gastropub er åben hver dag fra kl. 11.00.
Køkkenet har åbent kl. 11.00-21.00 - dog lukket kl. 16.00-16.30.

MENUKORT
Begynd middagen med 1 glas bobler & snacks 75,-
GASTRO TASTING
Serveres kl. 11.00-21.00
ØLBRÆT / 295,-
5 serveringer af øl & tapas
VINBRÆT / 295,-
5 serveringer af vin & tapas
SMØRREBRØD
Serveres kl. 11.00-16.00
3 KLEMMER DU ALDRIG GLEMMER / 159,-
Kokkens favoritter på en tallerken
CHRISTIANSØPIGENS SILD / 89,-
Sild, karrysalat, æble, rødløg, kapers og æggeblomme
FISKEFILET / 89,-
Stegt fiskefilet, grov remoulade og citron
FISKEFILET / 89,-
Stegt fiskefilet, med store rejer og citron
KYLLINGESALAT / 89,-
svampe, purløg, sprød bacon og cornichoner
ÆG & REJER / 89,-
Æg, rejer, mayonnaise og friske urter
ROASTBEEF / 89,-
Rosa stegt okse, grov remoulade, ristede løg og peberrod
CROQUE MONSIER / 115,-
Skinke, vesterhavsost, tomat, Dijon, syltede rødløg på sprød toast med salat
CROQUE MADAME / 135,-
Sprød toast med skinke, vesterhavsost, tomat, Dijon, syltede rødløg, avocado og
spejlæg
TIL DEN LILLE SULT
Serveres kl. 11.00-21.00
SALTE MANDLER OG OLIVEN / 55,-
POMMES FRITES / 65,-
Med 2 slags dip
SWEET POTATO FRIES / 65,-
Med 2 slags dip
NACHOS M. KYLLING / 125,-
BRUCHETTA / 89,-
Italiensk inspireret antipasti
DAGENS EFTERMIDDAGSKAGE / 55,-
Serveres fra kl. 12 - 16
BURGERE
Serveres kl. 11.00-21.00
GASTROBURGER / 189,-
Oksekødsburger med sprød salat, grønt, rødløg,
cheddarost og bacon
KYLLINGEBURGER / 189,-
Crispy kylling, sprød salat, grønt, rødløg,
avocadocreme og BBQ-sauce
(kan ikke serveres glutenfrit)
BØFSANDWICH A LA HOTEL RY / 189,-
Oksekødsburger med bløde løg, agurkesalat, rødbeder og masser af sovs
Alle burgere serveres med grove fritter og 2 slags dip
Skift dine grove fritter ud med:
Sweet potato fries +15,-
Glutenfri bolle +15,-
KLASSIKERE
Serveres kl. 11.00-21.00
STJERNESKUD / 245,-
Sprødstegte fiskefileter på toast med koldrøget laks,
rejer, salat og dressing
PARISERBØF / 199,-
Hakkebøf på toast med kapers, løg, rødbede, peberrod,
pickles og rå æggeblomme
FISH ’N’ CHIPS / 199,-
Sprødstegt fisk med pommes frites og citron
CÆSARSALAT A LA HOTEL RY / 145,-
Kyllingebryst, croutoner, parmesan, tomater og dressing
SALADE CHÉVRE CHAUD / 145,-
Gratineret gedeost på brød, blandet salat, æble og vinaigrette
GÅ PLANKEN UD
Serveres kl. 11.00-21.00
TAPAS TO SHARE / 165,- PR. PERS
Udvalg af forskellige frisk skåret pølser, oste og
tapenader fra vores CharcuteRy.
Min. til 2 pers.
HOVEDRETTER
Serveres kl. 17 - 21
RIBEYE (CA 300 GRAM) / 329,-
Serveres med dagens kartoffel, årstidens grønt, bearnaisesauce eller cremet pebersauce
PASTA CARBONARA / 165,-
Klassisk carbonara med panchetta og friskkværnet peber
TAGLIATELLE POMODORO / 165,-
Serveres med grillet kyllingebryst
PASTA MED KØDSAUCE / 165,-
Serveret med frisk parmesan
FRUIT DE MER / 165,-
Skaldyr, i klassisk tomatsauce og frisk pasta
DAGENS TAVLE /
Køkkenet sammensætter lækre retter, af sæsonens råvarer
FRISK FRA KYSTEN / 295,-
Dagens fangst, nænsomt tilberedt og serveres med dagens garniture
HUSETS GRYDE / 195,-
Serveres med dagens kartoffel
ÅRSTIDENS SUPPE / 145,-
Serveret med hjemmebagt brød
VEGETAR RETTER
Serveres kl. 11 - 21
FALAFEL / 165,-
Sprød spidskålssalat, falafel, sesam dressing og ærtespirer
SELLERIBØF / 165,-
Serveret med dagens kartoffel, årstidens garniture og cremet pebersauce
SPANSK KARTOFFELTORTILLA / 145,-
Serveret med sprøde salater
SØDT & OST
Serveres kl. 11 -21
BROWNIE MED IS / 125,-
PANDEKAGER MED IS / 125,-
CREME BRÛLÉE / 125,-
ISDESSERT / 125,-
OSTETALLERKEN / 125,-
3 forskellige oste
BØRNEMENU
Serveres kl. 11.00-21.00 til børn op til 12 år
BØRNEBURGER / 95,-
FISKEFILET MED FRITTER / 95,-
KYLLING MED FRITTER / 95,-
PASTA MED KØDSAUCE / 95,-
BØRNE-IS / 55,-
2- RETTER INKL. LILLE SODAVAND / 140,-
PIZZA
Serveres kl. 16.30-21.00
ALLE UGENS DAGE
1. / MARGHERITA / 99,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, olivenolie og frisk basilikum
2. / PROSCIUTTO E FUNGHI / 109,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, kogt skinke, oregano og champignon
3. / GORGONZOLA / 129,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, stegt lufttørret skinke, gorgonzola og friske tomater
4. / PROSCIUTTO / 109,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, og kogt skinke
5. / CAPRICCIOSA / 124,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, skinke, champignon, marinerede artiskokker og oliven
6. / SALSICCIA E PATATE / 134,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, salsiccia pølse, rosmarin og kartoffelskiver
7. / CLIENTE (uden tomatsauce) / 124,-
Mozzarella fiordilatte, kartoffelskiver, røget lufttørret alpeskinke, olivenolie og rosmarin
8. / DIAVOLA / 120,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, spianata (stærk salami).
9. / TARTUFO / 134,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, trøffelsalami, champignon, trøffelolie, friske tomater og oregano
10. / AL POMODORO (vegetar) / 109,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, cherry tomater, Grana padano (parmesanost), frisk basilikum og olivenolie
11. / BRESAOLA / 139,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, bresaola, rucola, Grana padano (parmesanost) og olivenolie
12. / VEGETALE (vegetar) / 119,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, grillet peberfrugt, grillet aubergine, artiskokker, rucola og soltørrede tomater
13. / TIROLESE / 134,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, røget lufttørret alpe-skinke, champignon, rucola, gorgonzola og oregano
14. / PARMA / 134,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, lufttørret skinke, rucola, Grana padano (parmesanost) og olivenolie
15. / 3 FORMAGGI / 124,-
Tomatsauce og 3 forskellige oste
16. / SALSICCIA E CIPORELLA / 134,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, salsiccia pølse, rødløg og trøffelolie
17. / VEGANO (vegansk) / 134,-
Tomatsauce, Violife (vegansk ost), champignon, artiskok, kartoffelskiver og dehydrerede rodfrugter
18. / CECINA / 134,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, mør okseinderlår, bløde løg og grønne æbler
19. / CHAMPIGNON (uden tomatsauce) / 99,-
Mozzarella fiordilatte og champignon
20. / HOLY LAMB / 134,-
Tomatsauce, gratineret gedeost, mørt lammekød, syltede løg og rosmarin
21. / NAPOLI / 109,-
Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, ansjoser, kapers og oregano
TILKØB
Glutenfri bund +35,-
Ekstra tilbehør på pizzaen +15,-
Ekstra ost +10,-
Ekstra grønt +10,-
Hvidløg +5,-
Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.
Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.