IMG_9402-1030x687_edited.jpg

RY GASTROPUB

VELKOMMEN TIL RY GASTROPUB - BYENS SAMLINGSSTED
Atmosfæren er hyggelig og uformel, maden er smagfuld og udvalget af specialøl er bredt. Prøv vores berømte gastroburger, vores autentiske italienske pizzaer eller pub-klassikeren fish ’n’ chips. Nyd dit måltid med en kold øl eller et glas vin til. Eller kig forbi til en kop mokka med lidt sødt til... Når vejret tillader det, serverer vi også på vores store terrasse.

ÅBNINGSTIDER
Ry Gastropub er åben hver dag fra kl. 11.00.

Køkkenet har åbent kl. 11.00-21.00 - dog lukket kl. 16.00-16.30.

Hotel-Ry_Foto_Drink.jpg

MENUKORT

Begynd middagen med 1 glas bobler & snacks 75,- 

SMØRREBRØD

Serveres kl. 11.00-16.00

Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person.

 

CHRISTIANSØPIGENS SILD / 72,-

Sild, karrysalat, æble, rødløg, kapers og æggeblomme 

 

RØDSPÆTTE / 72,-

Stegt rødspættefilet, hjemmerørt remoulade og citron 

 

HØNSESALAT / 72,-

Hjemmelavet hønsesalat lavet på kylling, cremefraiche, svampe, purløg, sprød bacon og cornichoner 

 

ÆG & REJER / 72,-

Æg, håndpillede rejer, hjemmerørt mayo og urter 

 

ROASTBEEF / 72,-

Okse, hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod 

DAGENS LUNE / 85,-

Hjemmelavet lunt med årstidens tilbehør 

TIL DEN LILLE SULT

Serveres kl. 11.00-21.00​

POMMES FRITES / 55,- 

Pommes frites, aioli og ketchup 

SWEET POTATO FRIES / 65,- 

Sweet potato fries, aioli og ketchup

"3 I 1" / 85,- 

Skål med 3 forskellige slags tapenader. 

BURGERE 

Serveres kl. 11.00-21.00

GASTROBURGER / 169,- 

Oksebøf af dansk kvæg fra Kildegaarden, bolle, sprød salat, grønt, cheddarost, dildsyltede agurker, rødløg, pommes frites, aioli, ketchup og bacon

Tilkøb af blåskimmelost +10,- 

 

KYLLINGEBURGER / 155,- 

BBQ kyllingebryst, surdejsbolle, sprød salat, frisk agurkerelish, langtidsbagte tomater, rødløg, pommes frites, chilimayo

Tilkøb af cheddar eller bacon +5,- 
 

VEGETARBURGER / 155,- 

Falafel, surdejsbolle, hjertesalat, tomat, dild, syltede agurker, rødløg, pommes frites, hjemmerørt mayo 

KLASSISK BØFSANDWICH / 165,- 

Oksebøf af dansk kvæg, surdejsbolle, ristede løg, syltet, sprødt, pommes frites - og selvfølgelig masser af sovs 

Alle burgere serveres med grove fritter og 2 slags dip 

 

Skift dine grove fritter ud med:
Sweet potato fries +15,- 

Glutenfri bolle +15,-

SALATER

Serveres kl. 11.00-21.00

SALADE CHÈVRE CHAUD / 145,- 

Gratineret gedeost på brød, blandet grøn salat, syltede valnødder, æble og vinaigrette 

 

HOTEL RYS CÆSARSALAT / 139,- 

Crispy kylling, hjertesalat, croutoner, parmesan, cæsardressing, oliven med sten og syltede løg 

 

FALAFELSALAT / 115,- 

Falafel, hjertesalat, croutoner, parmesan og cæsardressing 

KLASSIKERE

Serveres kl. 11.00-21.00

NACHOS / 95,- 

Smeltet cheddar, guacamole, salsa og creme fraiche

Tilkøb: Kylling +20,- 

 

FISH 'N' CHIPS / 125,- 

Torskefisk, ølbatter, syltede rødløg, salturt, pommes frites, sauce tartare 

PARISERBØF / 165,- 

Oksebøf af dansk kvæg fra Kildegaarden, kapers, løg, rødbede, peberrod, løg, pickles, æggeblomme og brød 

STJERNESKUD / 179,- 

2 stegte rødspættefileter, koldrøget laks, rejer, salat, dressing og ristet brød 

KYLLINGESANDWICH / 125,- 

Crispy kylling, karrydressing, grønt, salat og brød 

GÅ PLANKEN UD

Serveres kl. 11.00-21.00 

TAPAS FOR 2 / 310,- 

Udvalg af forskellige pølser, oste og tapenader fra vores Charcutery. 

SØDT & LÆKKERT 

Serveres kl. 11.00-21.00 

 

BLØDENDE CHOKOLADEKAGE / 85,- 

Serveres med bærsorbet og nødder 

 

PANDEKAGER MED IS / 85,- 

Serveres med frisk frugt, fløde og chokoladesauce 

LUFTIG CRÈME BRÛLÉE / 85,- 

Hotel Rys crème brûlée serveres med brændte nødder, marinerede bær og knuste makroner 

 

BØRNEMENU

Serveres kl. 11.00-21.00 

BØRNEBURGER / 85,- 

Oksebøf af dansk kvæg, smørbagt bolle, sprød salat, fritter og ketchup 

 

RØDSPÆTTE MED FRITES / 75,- 

Pandestegt rødspættefilet, hjemmerørt remoulade, citron og fritter 

KYLLING MED FRITES / 75,- 

Crispy kylling, dressing, fritter og hjemmerørt mayo 

 

BØRNE IS / 45,- 

Vaniljeis, jordbæris, chokoladeis, chokoladesauce og frugt 

PIZZA

Serveres kl. 16.30-21.00

1. / MARGHERITA / 89,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, olivenolie og frisk basilikum

 

2. / PROSCIUTTO E FUNGHI / 99,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, kogt skinke, oregano og champignon

 

3. / GORGONZOLA / 119,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, stegt lufttørret skinke, gorgonzola og friske tomater

 

4. / PROSCIUTTO / 99,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, og kogt skinke

 

5. / CAPRICCIOSA / 114,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, skinke, champignon, marinerede artiskokker og oliven

 

6. / SALSICCIA E PATATE / 124,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, salsiccia pølse, rosmarin og kartoffelskiver

 

7. / CLIENTE (uden tomatsauce) / 114,-

Mozzarella fiordilatte, kartoffelskiver, røget lufttørret alpeskinke, olivenolie og rosmarin

 

8. / DIAVOLA / 110,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, spianata (stærk salami).

 

9. / TARTUFO / 124,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, trøffelsalami, champignon, trøffelolie, friske tomater og oregano

 

10. / AL POMODORO (vegetar) / 99,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, cherry tomater, Grana padano (parmesanost), frisk basilikum og olivenolie

 

11. / BRESAOLA / 129,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, bresaola, rucola, Grana padano (parmesanost) og olivenolie

 

12. / VEGETALE (vegetar) / 109,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, grillet peberfrugt, grillet aubergine, artiskokker, rucola og soltørrede tomater

 

13. / TIROLESE / 124,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, røget lufttørret alpe-skinke, champignon, rucola, gorgonzola og oregano

 

14. / PARMA / 124,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, lufttørret skinke, rucola, Grana padano (parmesanost) og olivenolie

 

15. / 3 FORMAGGI / 114,-

Tomatsauce og 3 forskellige oste

 

16. / SALSICCIA E CIPORELLA / 124,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, salsiccia pølse, rødløg og trøffelolie

 

17. / VEGANO (vegansk) / 124,-

Tomatsauce, Violife (vegansk ost), champignon, artiskok, kartoffelskiver og dehydrerede rodfrugter

 

18. / CECINA / 124,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, mør okseinderlår, bløde løg og grønne æbler

 

19. / CHAMPIGNON (uden tomatsauce) / 89,-

Mozzarella fiordilatte og champignon

 

20. / HOLY LAMB / 124,-

Tomatsauce, gratineret gedeost, mørt lammekød, syltede løg og rosmarin

 

21. / NAPOLI / 99,-

Tomatsauce, mozzarella fiordilatte, ansjoser, kapers og oregano

TILKØB
Glutenfri bund +35,-
Ekstra tilbehør på pizzaen +15,-
Ekstra ost +10,-
Ekstra grønt +10,-
Hvidløg +5,-

FORRETTER 

Serveres kl. 16.30-21.00

CARPACCIO / 95,- 

Oksecarpaccio, høvlet parmesan, olivenolie, sprøde brødcroutoner, urter og mayo

 

DAGENS SUPPE / 85,- 

Spørg din tjener om dagens suppe 

HOVEDRETTER 

Serveres kl. 16.30-21.00

DAGENS FISK / 195,- 

Dagens fisk med selleripuré, smørpocheret årstidens grønt, nye kartofler, sauce og urter 

 

HOTEL RYS MØRBRADGRYDE / 175,- 

Serveres med grov mos, sødt og surt 

 

RIBEYE ca. 300g / 299,- 

Okse-ribeye, bagt tomat, hvidløg, pommes frites og hjemmerørt sauce bearnaise 

 

WIENERSCHNITZEL / 265,- 

Kalveinderlår, brasede kartofler, ærter, dreng og brunet smørsauce 

 

DAGENS RISOTTO / 185,- 

PASTA MED KYLLING / 175,- 

Pesto, kylling, pasta, blandede svampe og nødder

 

PASTA CARBONARA / 175,- 

Legeret flødesauce, pasta, parmesan, bacon og urter 

PASTA SEAFOOD / 175,- 

Tomatsauce, pasta, blandede skaldyr og urter 

DESSERTER 

Serveres kl. 16.30-21.00 

BLØDENDE CHOKOLADEKAGE / 85,- 

Serveres med bærsorbet og nødder 

PANDEKAGER MED IS / 85,- 

Serveres med frisk frugt, fløde og chokoladesauce  

 

LUFTIG CRÈME BRÛLÉE / 85,- 

Hotel Rys Crème Brûlée med serveres med brændte nødder, marinerede bær og knuste makroner 

 

OSTETALLERKEN / 115,- 

4 forskellige oste, syltede valnødder, hjemmelavet kompot og kiks 

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til personalet.​

​Ønskes ændringer til menuen, er merprisen kr. 50,- pr. ret. 

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.