top of page
Hotel-Ry_Foto_Outdoor_Trekking_03.jpg
Hotel-Ry_Oplevelser_Foto_Subboards_01.jpg

Hotel Ry er omgivet af Danmarks smukkeste natur og stort set alle Danmarks højeste punkter. Den omkringliggende natur, også kaldet Søhøjlandet, inviterer på en bred vifte af outdoor-aktiviteter: Kano, kajak, sub boards, cykling, vandreture, rideture og meget mere.

Området byder også på fine badestrande, så husk at tage badetøj og snorkeludstyr - eller fiskegrejet - med.

Hotel-Ry_Foto_Outdoor_MTB_01.jpg
206714_SUP-2.jpg

SUP BOARD

 

SUP Board, Paddleboard, SUP, Stand Up Paddleboard. Kært barn har mange navne, og vandsporten, hvor man padler rundt på de store boards, er blevet mere og mere populær i Danmark de seneste år.

 

De mange søer i Søhøjlandet giver oplagte rammer for denne sjove udfordring til vands. SUP boards er egnede for både unge og ældre - så længe man ikke er bange for at blive våd, mens man lærer teknikken!

Spørg receptionen, hvis du er interesseret i SUP Board.

Fg1_kwag-scaled-e1583436894158.jpeg

KANO & KAJAK

 

Tag på en sjov og smuk kanotur på Gudenåen. 100 meter fra Hotel Ry ligger Ry Kanofart og tilbyder moderne, familievenlige kanoer.

Er I et par, som vil på en romantisk sejltur?
Er du på forretningsrejse og trænger til at komme lidt ud og se naturen?
Eller er I et selskab eller nogle kolleger, som trænger til at blive rystet godt sammen?
Uanset hvad vil en kanotur på Gudenåen være en rigtig god ide!

Kom tilbage til Hotel Ry efter jeres tur og bliv forkælet med lækkerier og en god seng at sove i.

Se mere på: www.kanoferie.dk

Hotel-Ry_Oplevelser_Foto_Rideture_01.jpg

RIDETURE

 

Trænger du til at opleve Søhøjlandet og dets dramatiske natur på en anderledes naturlig måde, så tag ud og oplev Himmelbjergsområdet fra en islandsk hesteryg.

Det er en fantastisk naturoplevelse, der trænger ind i feriesjælen og giver det skønne afbræk fra dagligdagen, man har brug for, når man er på et ferieophold.

Se mere på: www.rideture.dk

Hotel-Ry_Foto_Outdoor_MTB_02.jpg

MTB & CYKELTURE

 

Søhøjlandets kuperede og skovrige istidslandskab indbyder til udforskning og lokker med et væld af oplevelser på sadlen.

 

Medbring din egen cykel eller lej hos os. Hotel Ry udlejer cykler i sommerhalvåret: Vælg mellem mountainbike eller elektrisk cykel.

 

Receptionen kan hjælpe med forslag til smukke cykelture, uanset om formen er til udfordringer eller en afslappet hyggetur. Hotel Ry sørger også gerne for madpakken.

Se mere på  MTB Kurser

Hotel-Ry_Foto_Outdoor-Trekking_02.jpg
GetImage.jpeg

VANDRETURE

 

Kom helt ned i gear og brug en dag med vandreskoene på. En langsom dag omgivet af skøn natur venter lige udenfor døren. Naturen omkring Ry bugner af oplevelser på ruter af varierende udfordringsgrad. Turen fra hotellet til Himmelbjerget er en smuk og overkommelig tur på kun 7 kilometer, og der er skønne ruter til nærliggende Alling, Laven, hyggelige Gammelkol og Tulstrup.

 

Har du mod til en solid udfordring, kan du gå hele vejen rundt om Himmelbjergsøerne (50 km). Udforsk på egen hånd eller book en erfaren guide. Receptionen hjælper gerne med forslag til vandreture på egen hånd, og Hotel Ry tilbyder også en lækker madpakke til turen.


Stier og ruter - Himmelbjerget

SVØMNING & SNORKLING

 

Siden 1992 har Knudhule Strand og Sønder Ege Strand ved Ry levet op til kravene for Blå Flag. I 2008 fik Søbadet i Dyrehaven i Skanderborg tildelt flaget, og i 2012 er Stilling Strand kommet med. Blå Flag tildeles strande, der opfylder en række krav til bl.a. faciliteter og affaldssortering.

Nyd de fine badestrande, det rene vand og de smukke omgivelser ved søerne i Ry og omegn. 

 

bottom of page