JUL

Julen skal fejres med traditionelle juleretter af gode råvarer i julehyggelige omgivelser. Så kan du roligt invitere til julefrokoster og julemiddage på Hotel Ry.
 

Vores julefrokoster kan også bestilles som takeaway til min. 10 pers.

Vi har egne p-pladser og ligger få skridt fra Ry Station.

 

Hør mere om mulighederne for din kommende julefrokost på
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk

Hotel-Ry_Selskaber_Foto_Julemenu.jpg
Hotel-Ry_Foto_Juletræ.jpg

JUL PÅ HOTEL RY
Fra d. 1. november til d. 22. december 2021

Alle julemenuer serveres med rugbrød, krydderfedt og smør

(min. 2 personer)

 

 

LILLE JULEANRETNING


• Christiansøpigens sild og marinerede sild med æggeblomme, løg og karrymayonnaise

• Rødspættefilet med remoulade

• Tartelet med høns i asparges og ribbensteg med hjemmelavet rødkål

• Ris à la mande med kirsebærsauce

 

KR. 195,- PR. PERS.

KR. 240,- INKL. 1 SNAPS (3 CL.) PR. PERS.


 

MELLEM JULEANRETNING


• 3 slags sild serveres med kapers, løg og karrymayonnaise

• Rødspættefilet med remoulade
• Skaldyrssalat
• Gravad laks med rævesauce


• Tartelet med høns i asparges
• Lun medister med grønlangkål
• Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål


• Ris à la mande med kirsebærsauce

 

KR. 310,- PR. PERS.

KR. 355,- INKL. 1 SNAPS (3 CL.) PR. PERS.


 

LUKSUS JULEANRETNING


• 3 slags sild serveres med kapers, løg og karrymayonnaise

• Rødspættefilet med remoulade
• Skaldyrssalat
• Røget ål med lunt røræg
• Gravad laks med rævesauce


• Tartelet med høns i asparges
• Andesteg med hjemmelavet rødkål
• Lun medister med grønlangkål
• Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål


• Ris à la mande med kirsebærsauce

 

KR. 370,- PR. PERS.

KR. 415,- INKL. 1 SNAPS (3 CL.) PR. PERS.


 

TILKØB TIL SELSKABER

PRIS PR. PERS.

 

Eftermiddagsjulehygge med gløgg og æbleskiver / 75,-

Velkomstdrink kl. 18.00 / 65,-

Kaffe/te inkl. 1 avec / 75,-

Natmad / 85,-

Snaps / 700,- pr. flaske
Øl, vand, vin og cocktails / Afregning efter forbrug

Selskabslokaler i forskellige størrelser / Pris efter aftale

 

 

UD AF HUSET

MIN. 10. PERS.

 

Vores julemenuer kan også bestilles som takeaway til min. 10 personer.
Julemenuerne afhentes i vores CharcuteRy på Kyhnsvej 2.

BOOKING

T: +45 8689 1911 / M: info@hotelry.dk ​

 

BESTIL MÅLTIDSKASSEN TIL JULEAFTEN

 

Vi tilbyder igen i år to forskellige måltidskasser med noget af det bedste danske kød samt tilbehør til årets julemiddag.
En måltidskasse passer til 6-8 personer.
Du kan vælge mellem Chef og Easy.

 

JULEMIDDAG / CHEF

 

Til dig, der selv kan og vil stå for middagen juleaften - og bare vil have lækre råvarer:

3,4 kg gourmet berberiand

2 kg gourmet svinekam

1 kg grovhakket julemedister

Hotel Rys hjemmelavede rødkål pocheret med appelsin og kanel

Hotel Rys hjemmelavede julesauce

 

PRIS KR. 1.050,-

 

JULEMIDDAG / EASY

 

Til dig, der skam selv kan, men simpelthen ikke har tid - og bare vil varme middagen op:

3,4 kg gourmet berberiand fyldt med æbler og svesker

2 kg forstegt gourmet svinekam

1 kg grovhakket medister

2 kg kartofler, skrællede og klar til gryden

Hotel Rys hjemmelavede rødkål pocheret med appelsin og kanel

Hotel Rys hjemmelavede julesauce

Hotel Rys hjemmelavede risalamande med kirsebærsauce

 

PRIS KR. 1.499,-

 

 

BESTILLING & AFHENTNING

Bestil din julemiddag senest mandag d. 20/12 på info@hotelry.dk. Måltidskassen skal afhentes i CharcuteRy & Takeaway d. 23/12 i tidsrummet kl. 10.00-12.00. Vær opmærksom på, at hotellet går på juleferie kl. 12.00. 

BOOKING

T: +45 8689 1911 / M: info@hotelry.dk ​