JUL
Julen skal fejres i år med traditionelle juleretter af gode råvarer i julehyggelige omgivelser. Så kan du roligt invitere til julefrokoster og julemiddage på Hotel Ry.
Vi har egne p-pladser og ligger få skridt fra Ry Station.
Hør mere om mulighederne for din kommende julefrokost på
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk


JUL PÅ HOTEL RY
Fra d. 1. november til d. 22. december 2023
(Lukket d. 23. dec - 2. jan)
Som så mange andre arrangementer, er julefesten vigtig. Det er her vi får sagt tak for et helt års samvær.
Om det er sammen med vennerne, familien eller medarbejderne, så er det dejligt at slutte året af med fest, hygge og skønt samvær.
Vi sætter som altid en ære i, at alt spiller efter aftale når vi holder arrangementer, og vi har derfor valgt i år at Jeres fest, bliver JERES FEST.
Så passer disse menuer, forslag, sammensætninger ikke lige ind I jeres ideer. Så ring eller skriv til os, spørg efter en fest koordinator.
Hvem ved måske skal Jeres fest holdes i egne lokaler i firmaet, slutte med drinks i Gastropubben, live musik i eget lokale,
DJ eller hvad I ønsker Jer til jul.
Husk, bestiller du julefrokost hos os kan vi tilbyde hotelværelser til alle dine gæster til en god pris.
JULEANRETNING "TILPAS"
2 gode sild med hjemmerørt karrysalat
Pankopaneret fiskefilet med remoulade med friske urter
Lun leverpostej med champignon
Tartelet med høns i asparges
Dansk ribbensteg stegt med laurbær og citron
Hjemmelavet rødkål med tørrede tranebær og krydderier
Små kartofler med persille og havsalt
Brød, fedt og smør
Ris a la mande med kirsebærsauce
Menupris pr. pers. Kr. 295
Tilvalg:
2 slags oste med chutney og knækbrød
Pr. Pers. Kr. 45
JULEANRETNING "DEN STORE"
Menuen serveres ved bordet I 3 serveringer
menuen skal forudbestilles af hele bordet
Marinerede sild, løgringe, karrysalat
Stegte sild & syltede græskar
Friskbagt rugbrød & saltet smør
Rimmet laks med sprød agurk og radiser
Hønsesalat med syltet peberfrugt og purløg
Rejesalat med urter og æg
Hvedebrød på surdej
*
Pandestegte frikadeller, hjemmelavet remoulade med karry & kapers
Syltet rødkål med rosiner og appelsinskal
Jule sauce tilsmagt med ribsgelé
Frilandsgris med rosmarin, citrus og salvie
Små kartofler med honning og timian
And med julekrydderier og gammeldags kål
*
2 slags oste med chutney og knækbrød
Ris a la mande med vanilje & kirsebærsauce
Kr. pr. pers. 425,-
BOOKING
T: +45 8689 1911 / M: info@hotelry.dk