top of page

JUL

Julen skal fejres i år med traditionelle juleretter af gode råvarer i julehyggelige omgivelser. Så kan du roligt invitere til julefrokoster og julemiddage på Hotel Ry.
 

Vi har egne p-pladser og ligger få skridt fra Ry Station.

 

Hør mere om mulighederne for din kommende julefrokost på
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk

Hotel-Ry_Selskaber_Foto_Julemenu.jpg
Hotel-Ry_Foto_Juletræ.jpg


JUL PÅ HOTEL RY

Fra d. 1. november til d. 22. december 2023

(Lukket d. 23. dec - 2. jan)

 

Som så mange andre arrangementer, er julefesten vigtig. Det er her vi får sagt tak for et helt års samvær.

Om det er sammen med vennerne, familien eller medarbejderne, så er det dejligt at slutte året af med fest, hygge og skønt samvær.

Vi sætter som altid en ære i, at alt spiller efter aftale når vi holder arrangementer, og vi har derfor valgt i år at Jeres fest, bliver JERES FEST.

Så passer disse menuer, forslag, sammensætninger ikke lige ind I jeres ideer. Så ring eller skriv til os, spørg efter en fest koordinator.
Hvem ved måske skal Jeres fest holdes i egne lokaler i firmaet, slutte med drinks i Gastropubben, live musik i eget lokale,
DJ eller hvad I ønsker Jer til jul.


Husk, bestiller du julefrokost hos os kan vi tilbyde hotelværelser til alle dine gæster til en god pris.
 

 

JULEANRETNING "TILPAS"

2 gode sild med hjemmerørt karrysalat

Pankopaneret fiskefilet med remoulade med friske urter

Lun leverpostej med champignon

Tartelet med høns i asparges

Dansk ribbensteg stegt med laurbær og citron

Hjemmelavet rødkål med tørrede tranebær og krydderier

Små kartofler med persille og havsalt

Brød, fedt og smør

 

Ris a la mande med kirsebærsauce

Menupris pr. pers. Kr. 295

 

Tilvalg:

2 slags oste med chutney og knækbrød

Pr. Pers. Kr. 45


 

JULEANRETNING "DEN STORE"

Menuen serveres ved bordet I 3 serveringer

menuen skal forudbestilles af hele bordet

 

Marinerede sild, løgringe, karrysalat

Stegte sild & syltede græskar

Friskbagt rugbrød & saltet smør

Rimmet laks med sprød agurk og radiser

Hønsesalat med syltet peberfrugt og purløg

Rejesalat med urter og æg

Hvedebrød på surdej

Pandestegte frikadeller, hjemmelavet remoulade med karry & kapers

Syltet rødkål med rosiner og appelsinskal

Jule sauce tilsmagt med ribsgelé

 Frilandsgris med rosmarin, citrus og salvie

Små kartofler med honning og timian

And med julekrydderier og gammeldags kål

*

2 slags oste med chutney og knækbrød

Ris a la mande med vanilje & kirsebærsauce

 

Kr. pr. pers. 425,-

BOOKING

T: +45 8689 1911 / M: info@hotelry.dk

 

bottom of page