top of page

BARNEDÅB

På Hotel Ry kan du selv sammensætte menuen til dit arrangement. Du vælger forret, hovedret og dessert til din menu. Kontakt os endelig for andre ønsker.

 

Hør mere om mulighederne for dit kommende selskab på
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk

Poppy-Bouquet.jpg
table_no._2.png

FORRET

HOVEDRET

DESSERT

FISKESYMFONI / 115,-
Et udvalg af 4 forskellige slags fisk og skaldyr serveret med salat og dressing

FISKEANRETNING / 103,-
Et udvalg af 3 forskellige slags fisk med urter og sprød salat

ANTIPASTI / 125,-
Et udvalg af lækre pølser og specialiteter fra CharcuteRy. Serveres med brød og tapenader

LAKSEROULADE / 103,-
Serveret med årstidens salat og dressing

SMØRDAMPET SØTUNGE / 103,-
Serveret med krydret hummerbisque og urter

CREMET FISKESUPPE / 103,-
Serveret med skaldyr, lakserogn og grillet citron

STJERNESKUD / 103,-
Stegt og dampet rødspættefilet serveret med rejer, årstidens salat, smørstegt brød og dressing

2 TARTELETTER / 103,-
Cremet høns i asparges serveret med frisk tomat og persille

WESTFALSK SKINKE / 103,-
Serveret med melon, urtesalat og dressing

SVINEKAM STEGT SOM VILDT / 205,-
Serveres med skysauce, sukkerbrunede kartofler og hvide kartofler, rødkål, 2 slags surt og æbler med ribsgelé
 

ROSASTEGT OKSEMØRBRAD / 255,-
Serveres med variation af gulerod, tomatiseret pommes Anna, selleripuré og rødvinsreduktion
 

KALVESTEG STEGT SOM VILDT / 215,-
Serveres med skysauce, sukkerbrunede kartofler og hvide kartofler, rødkål, 2 slags surt og æbler med ribsgelé
 

HELSTEGT DYRERYG / 205,-
Serveres med vildtsauce tilsmagt med ost og cognac, hvide kartofler, smørdampede grønne bønner, glaserede perleløg, waldorfsalat og syltede tyttebær
 

GAMMELDAGS OKSESTEG / 205,-
Serveres med skysauce, smørdampede grønne bønner, hvide kartofler, waldorfsalat og 2 slags surt og sødt
 

HELSTEGT OKSEFILET / 225,-
Serveret med stegte kartofler, rødvinssauce, smørdampede grøntsager og selleripuré med urter

 

FYLDT PERLEHØNEBRYST / 205,-
Sauce naga, hyldeblomstpocherede grøntsager, gulerodpuré og smørdampede kartofler

SPRØDE PANDEKAGER / 95,-
Serveret med frisk frugt, bærcoulis, fløde og is
 

DESSERTTALLERKEN / 95,-
3 små desserter, serveret med friske bær
 

MØRK CHOKOLADEBROWNIE / 95,-
Serveret med is, frisk frugt og bærkompot
 

OSTEANRETNING / 95,-
4 forskellige slags oste med behørigt tilbehør. Serveres med brød og sprødt
 

KLASSISK CITRONFROMAGE / 95,-
Serveres med fløde og chokoladesejl
 

NYFORTOLKNING AF VANILJEFROMAGE / 95,-
Serveres med rabarberkompot, karamel og mørk chokolade
 

KLASSISKE RUBENSTEINKAGER / 95,-
Serveret med små profiteroles, fløde og frisk frugt
 

CRÈME BRÛLÈE / 95,-
Serveres friske bær og sorbet
 

HVID OG MØRK CHOKOLADEMOUSSE / 95,-
Serveres med friske bær og urter
 

KAGEBUFFET / 95,-
3-4 forskellige slags kager serveret med friske bær og is

bottom of page