BARNEDÅB
På Hotel Ry kan du selv sammensætte menuen til dit arrangement. Du vælger forret, hovedret og dessert til din menu. Kontakt os endelig for andre ønsker.
Hør mere om mulighederne for dit kommende selskab på
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk


FORRET
HOVEDRET
DESSERT
FISKESYMFONI / 115,-
Et udvalg af 4 forskellige slags fisk og skaldyr serveret med salat og dressing
FISKEANRETNING / 103,-
Et udvalg af 3 forskellige slags fisk med urter og sprød salat
ANTIPASTI / 125,-
Et udvalg af lækre pølser og specialiteter fra CharcuteRy. Serveres med brød og tapenader
LAKSEROULADE / 103,-
Serveret med årstidens salat og dressing
SMØRDAMPET SØTUNGE / 103,-
Serveret med krydret hummerbisque og urter
CREMET FISKESUPPE / 103,-
Serveret med skaldyr, lakserogn og grillet citron
STJERNESKUD / 103,-
Stegt og dampet rødspættefilet serveret med rejer, årstidens salat, smørstegt brød og dressing
2 TARTELETTER / 103,-
Cremet høns i asparges serveret med frisk tomat og persille
WESTFALSK SKINKE / 103,-
Serveret med melon, urtesalat og dressing
SVINEKAM STEGT SOM VILDT / 205,-
Serveres med skysauce, sukkerbrunede kartofler og hvide kartofler, rødkål, 2 slags surt og æbler med ribsgelé
ROSASTEGT OKSEMØRBRAD / 255,-
Serveres med variation af gulerod, tomatiseret pommes Anna, selleripuré og rødvinsreduktion
KALVESTEG STEGT SOM VILDT / 215,-
Serveres med skysauce, sukkerbrunede kartofler og hvide kartofler, rødkål, 2 slags surt og æbler med ribsgelé
HELSTEGT DYRERYG / 205,-
Serveres med vildtsauce tilsmagt med ost og cognac, hvide kartofler, smørdampede grønne bønner, glaserede perleløg, waldorfsalat og syltede tyttebær
GAMMELDAGS OKSESTEG / 205,-
Serveres med skysauce, smørdampede grønne bønner, hvide kartofler, waldorfsalat og 2 slags surt og sødt
HELSTEGT OKSEFILET / 225,-
Serveret med stegte kartofler, rødvinssauce, smørdampede grøntsager og selleripuré med urter
FYLDT PERLEHØNEBRYST / 205,-
Sauce naga, hyldeblomstpocherede grøntsager, gulerodpuré og smørdampede kartofler
SPRØDE PANDEKAGER / 95,-
Serveret med frisk frugt, bærcoulis, fløde og is
DESSERTTALLERKEN / 95,-
3 små desserter, serveret med friske bær
MØRK CHOKOLADEBROWNIE / 95,-
Serveret med is, frisk frugt og bærkompot
OSTEANRETNING / 95,-
4 forskellige slags oste med behørigt tilbehør. Serveres med brød og sprødt
KLASSISK CITRONFROMAGE / 95,-
Serveres med fløde og chokoladesejl
NYFORTOLKNING AF VANILJEFROMAGE / 95,-
Serveres med rabarberkompot, karamel og mørk chokolade
KLASSISKE RUBENSTEINKAGER / 95,-
Serveret med små profiteroles, fløde og frisk frugt
CRÈME BRÛLÈE / 95,-
Serveres friske bær og sorbet
HVID OG MØRK CHOKOLADEMOUSSE / 95,-
Serveres med friske bær og urter
KAGEBUFFET / 95,-
3-4 forskellige slags kager serveret med friske bær og is