BUFFET

På Hotel Ry kan du vælge imellem Årstidens Buffet og Hotel Rys Tapasbuffet. Årstidens buffet er baseret på sæsonens lækre råvarer og smage, og Tapasbuffeten er baseret på Hotel Rys klassiske tapasretter.

 

ÅRSTIDENS BUFFET

KR. 425,- PR. PERS.

HOTEL RYS TAPASBUFFET

KR. 475,- PR. PERS.

KONTAKT
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk

Hotel-Ry_Foto_Selskaber_Oste.jpg
Hotel-Ry_Foto_Selskaber_Tapas.jpg

ÅRSTIDENS BUFFET

FORÅR

Kr.  425,- pr. pers.

 

Salat med varmrøget krydderlaks og dressing à part

Kyllingesoufflé med semidried tomater og urter

Melonsalat med sprød skinke og kerner

Kål og gulerod salat med sød sennep vinagrette

Langtidsstegt kalvefilet med pesto

Lammekølle med persille og hvidløg

Årstidens grønt

Bagt kartoffelmos

Rødvinssauce

Kartoffelsalat af marinerede petit kartofler 

Inkl. hjemmebagt brød og smør

EFTERÅR

 Kr.  425,- pr. pers.

Cremet Hokkaidosuppe

Urtestegt mørksej på bagte jordskokker

Rimmet fisk på spæd salat med urteemulsion og ørredrogn

Oksefilet af velhængt okse

Krydderkartofler

Unghanebryst

Smørstegt savoykål med bacon

Braiseret svinenakke

Grove bagte rodfrugter

Rødvinssauce

Broccoli salat med tranebær og bacon

Fennikelsalat med semidried tomater og grønt

Inkl. hjemmebagt brød og smør

SOMMER

Kr.  425,- pr. pers.

Rimmet hvidfisk på spæd salat og krydderurter

Rejesalat på sprød salat

 Langtidsstegt oksefilet

Farseret unghanebryst

Årstidens grønt

Citrusbagt laks med urter

Nye kartofler vendt i smør og persille

Rødvinssauce

Spidskålssalat med sprøde nødder

Grøn salat med dressing à part

Inkl. hjemmebagt brød og smør

VINTER

Kr.  425,- pr. pers.

Varmrøget laksesalat

Serveret på sprød salat med urter

Kyllingeterrine med trøffelcreme og syltede rødløg

Cremet jordskokkesuppe med sprød bacon-crumble

Braiseret nakkekam

Wokstegte grøntsager

Pie med ølbraiseret okse

Bagte rodfrugter

Smørstegte kartofler

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

Salat med grillede rodfrugter

Hvedekerne salat med tørret frugt og grønt

Inkl. hjemmebagt brød og smør

HOTEL RYS TAPASBUFFET

Kr.  475,- pr. pers.

  

1. SERVERING

Stort charcuteri-bræt med specialiteter fra Sydeuropa

2 slags pesto

2 slags tapenade

Antipasti

Gazpacho-shot

Tzatziki af broccoli og rødbede

Marineret kartoffelsalat med urter

Grøn salat

Køfte-kødboller

Kyllingespyd marineret i soyamarinade

Polenta med basilikum og skinke

Rustikt surdejsbrød og smør

 

2. SERVERING

Crème brûlée med sprød top

Rabarber-crumble

Udvalg af oste med behørigt garniture