BUFFET

På Hotel Ry kan du vælge imellem Årstidens Buffet og Hotel Rys Tapasbuffet. Årstidens buffet er baseret på sæsonens lækre råvarer og smage, og Tapasbuffeten er baseret på Hotel Rys klassiske tapasretter.

 

ÅRSTIDENS BUFFET

KR. 425,- PR. PERS.

HOTEL RYS TAPASBUFFET

KR. 475,- PR. PERS.

KONTAKT
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk

Hotel-Ry_Foto_Selskaber_Oste.jpg
Hotel-Ry_Foto_Selskaber_Tapas.jpg

ÅRSTIDENS BUFFET

FORÅR

Kr.  425,- pr. pers.

 

Salat med varmrøget krydderlaks og dressing à part

Kyllingesoufflé med semidried tomater og urter

Aspargessalat med æg, kapers, rødløg og sprød bacon

Honningglaseret svinefilet

Langtidstegt kalvefilet med pesto

Lammekølle med persille og hvidløg

Bagt kartoffelmos

Rødvinssauce

Kartoffelsalat af marinerede petit kartofler med grillet grønt og urter

Melonsalat med sprød skinke og kerner

Coleslaw med æbler og kerner

EFTERÅR

 Kr.  425,- pr. pers.

Cremet Hokkaidosuppe

Urtestegt mørksej på bagte jordskokker

Ising på spæd salat med urteemulsion og ørredrogn

Oksehøjreb med krydderkartofler

Unghanebryst på smørstegt savoykål med bacon

Braiseret svinekæbe med grove rodfrugter

Rødvinssauce

Romainesalat med marinade, nødder og urter

Fennikelsalat med semidried tomater og grønt

Radicchiosalat vendt med vinaigrette og kapers

SOMMER

Kr.  425,- pr. pers.

Rimmet hvidfisk på spæd salat og krydderurter

Små spyd med skinke og melon

Rejesalat på sprød salat

 Langtidsstegt oksefilet

Farseret unghanebryst

Citrusbagt laks med urter

Nye kartofler vendt i smør og persille

Rødvinssauce

Broccolisalat med bacon og tranebær

Spidskålssalat med sprøde nødder

Grøn salat med dressing à part

VINTER

Kr.  425,- pr. pers.

Varmrøget laksesalat på sprød salat og urter

Kyllingeterrine med trøffelcreme og kapers

Cremet jordskokkesuppe med sprød bacon-crumble

Braiseret nakkekam

Unghanebryst stegt med hvidløg og rosmarin

Pie med ølbraiseret okse og rodfrugter

Smørstegte kartofler

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

Saltbagt selleri vendt i vinaigrette og hvedekerner

Salat med grillede rodfrugter

Surdejsbrød og rørt smør

HOTEL RYS TAPASBUFFET

Kr.  475,- pr. pers.

  

1. SERVERING

Stort charcuteri-bræt med specialiteter fra Sydeuropa

2 slags pesto

2 slags tapenade

Antipasti

Gazpacho-shot

Tzatziki af broccoli og rødbede

Marineret kartoffelsalat med urter

Grøn salat

Køfte-kødboller

Kyllingespyd marineret i soyamarinade

Polenta med basilikum og skinke

Rustikt surdejsbrød og smør

 

2. SERVERING

Crème brûlée med sprød top

Rabarber-crumble

Udvalg af oste med behørigt garniture