BUFFET
På Hotel Ry kan du vælge imellem Årstidens Buffet og Hotel Rys Tapasbuffet. Årstidens buffet er baseret på sæsonens lækre råvarer og smage, og Tapasbuffeten er baseret på Hotel Rys klassiske tapasretter.
ÅRSTIDENS BUFFET
KR. 425,- PR. PERS.
HOTEL RYS TAPASBUFFET
KR. 475,- PR. PERS.
KONTAKT
+45 8689 1911 / info@hotelry.dk


ÅRSTIDENS BUFFET
FORÅR
Kr. 425,- pr. pers.
Salat med varmrøget krydderlaks og dressing à part
Kyllingesoufflé med semidried tomater og urter
Melonsalat med sprød skinke og kerner
Kål og gulerod salat med sød sennep vinagrette
Langtidsstegt kalvefilet med pesto
Lammekølle med persille og hvidløg
Årstidens grønt
Bagt kartoffelmos
Rødvinssauce
Kartoffelsalat af marinerede petit kartofler
Inkl. hjemmebagt brød og smør
EFTERÅR
Kr. 425,- pr. pers.
Cremet Hokkaidosuppe
Urtestegt mørksej på bagte jordskokker
Rimmet fisk på spæd salat med urteemulsion og ørredrogn
Oksefilet af velhængt okse
Krydderkartofler
Unghanebryst
Smørstegt savoykål med bacon
Braiseret svinenakke
Grove bagte rodfrugter
Rødvinssauce
Broccoli salat med tranebær og bacon
Fennikelsalat med semidried tomater og grønt
Inkl. hjemmebagt brød og smør
SOMMER
Kr. 425,- pr. pers.
Rimmet hvidfisk på spæd salat og krydderurter
Rejesalat på sprød salat
Langtidsstegt oksefilet
Farseret unghanebryst
Årstidens grønt
Citrusbagt laks med urter
Nye kartofler vendt i smør og persille
Rødvinssauce
Spidskålssalat med sprøde nødder
Grøn salat med dressing à part
Inkl. hjemmebagt brød og smør
VINTER
Kr. 425,- pr. pers.
Varmrøget laksesalat
Serveret på sprød salat med urter
Kyllingeterrine med trøffelcreme og syltede rødløg
Cremet jordskokkesuppe med sprød bacon-crumble
Braiseret nakkekam
Wokstegte grøntsager
Pie med ølbraiseret okse
Bagte rodfrugter
Smørstegte kartofler
Rødkålssalat med appelsin og valnødder
Salat med grillede rodfrugter
Hvedekerne salat med tørret frugt og grønt
Inkl. hjemmebagt brød og smør
HOTEL RYS TAPASBUFFET
Kr. 475,- pr. pers.
1. SERVERING
Stort charcuteri-bræt med specialiteter fra Sydeuropa
2 slags pesto
2 slags tapenade
Antipasti
Gazpacho-shot
Tzatziki af broccoli og rødbede
Marineret kartoffelsalat med urter
Grøn salat
Køfte-kødboller
Kyllingespyd marineret i soyamarinade
Polenta med basilikum og skinke
Rustikt surdejsbrød og smør
2. SERVERING
Crème brûlée med sprød top
Rabarber-crumble
Udvalg af oste med behørigt garniture